Un hotel familiar des de 1965 …

IMG_7177

Benvinguts a l’Hotel Restaurant Sant Antoni propietat de la família Villarroya-Rosell des de fa més de 50 anys.
Durant tots aquests anys el nostre hotel s’ha caracteritzat per oferir als seus clients un tracte familiar, en un ambient agradable i acollidor, i alhora un servei acurat i professional.
Situat en un lloc privilegiat a la Vall de Ribes, al centre del poble de Ribes de Freser, sobre el riu Rigat i prop de l’estació del tren de cremallera de Vall de Núria.

A l’hotel Sant Antoni disposem de dues categories d’habitacions diferents.
Les de categoria estàndard i les de categoria superior. La diferència està en que les habitacions superiors són més àmplies i disposen d’uns banys més grans. Totes les habitacions són exteriors i disposen de bany amb assecador de cabell, televisió i telèfon.

Al nostre hotel hi ha l’habitació que més s’adapti a les seves necessitats: individuals, dobles, de matrimoni, triples, quàdruples, amb lliteres, familiars, amb bressol, comunicades …

A més també es poden reservar apartaments turístics (pisos) situats a pocs metres de l’hotel totalment equipats.

Ribes de Freser: Un lloc privilegiat per l’estiueig i el turisme de muntanya.

El municipi de Ribes de Freser es troba a la confluència del Freser amb el Rigard i el Segadell. El terme delimita amb les valls de Toses i Pardines, arriba al nord amb el Pla de Rialb, a l’ES amb Bruguera fins al cim del Taga (2.035m), el coll de Jou i la serra de Sant Amanç (1.854m).

Ribes de Freser és el centre administratiu i econòmic de la Vall de Ribes. El poble, d’uns 2.300 habitants, és avui en dia un lloc privilegiat per a l’estiueig i el turisme de muntanya. Però no sempre ha estat així, doncs, la seva tradició pagesa encara és present en molts indrets de la Vall.

Descobreix més aquí!

El Cremallera que puja a la Vall de Núria

cremalleravnuria

Ribes de Freser no seria el mateix sense la presència del Cremallera, l’únic transport que arriba a la magnífica Vall de Núria. Els seus xiulets donen una particularitat en el poble quan el tren arriba o surt de les seves dues estacions.

Amb el cremallera, els usuaris viuen un món de sensacions des del primer moment: gaudeixen de la bellesa i l’espectacularitat del paisatge que travessa el cremallera de Núria, l’únic mitjà per accedir a la vall. Amb un caràcter singular, el tren cremallera recorre 12,5 km i supera un desnivell de més de 1.000 metres.

Descobreix més aquí!